sørlandsradioen.no

Kyrre Dahl

Mandag - fredag 09-11 og 23-24.
Kyrre tar for seg aktuelle saker, kinotips, skirapport, værmelding og mye mer. Han er først opp om morgenen, og starter dagen for oss.

Endre Lundgren

Mandag - fredag 11-13 og 21-23.
Endre geleider deg gjennom en quiz hvor historiske fakta og musikk er sentralt for å løse gåten. Endre ser på verden med sunn skepsis og skråblikk. Sentralt er tørrvittig humor og et voksent blikk på verden.

Hanne Fleischer

Mandag - fredag 13-15.
Hanne er glad, klønete og livlig. Hun er nysgjerrig på livet og det som skjer. Hanne er vår humørspreder, og lager god stemning.

Jonas Bording

Mandag - fredag 15-18, lørdager og søndager.
Jonas gir deg den gode musikken mens du jobber eller driver med andre ting. Det meste går lettere med god musikk i øret.

Tore Håland

Tirsdager 21-23.
Tore sender hver tirsdag og første fredag i måneden. Tores lidenskap er countrymusikk, og det bærer sendingene preg av. I tilegg kan du delta i en rekke konkurranser og vinne premier.

Ole Jan Sevaldsen

Torsdager 21-00.
Ole Jan Sevaldsen er en kjent og kjær radiostemme på sørlandet. Med sitt gode humør og smittende latter gjør han torsdager fra 21-00 til en fest for dem som lytter. Ole Jan serverer konkurranser og fin musikk fra sin rikholdige vinylsamling.