Om Radio Grimstad AS.

Radio Grimstad har konsesjon for drift av lokalradio i Grimstad.
Vi sender på frekvensen 107,7.

I april 1985 startet Radio Grimstad med sendinger. De første årene ble det sendt fra ett rom i lokalene til Grimstad Adressetidende, etter noen år flyttet radioen til Bemabygget. Første januar 2007 flyttet radioen tilbake, til det som tidligere var lokalene til Grimstad Adressetidende. Nå disponerer vi hele første etasje i bygget.

Radio Grimstad er et aksjeselskap som ble startet av idrettslag, kristne lag og menigheter, kultur organisasjoner, privat personer, næringslivet og Grimstad Adressetidende. I dag er det Grimstad Adressetidende som har aksjemajoriteten.

Radio Grimstad driver allmenn radio for Grimstad, med fokus på lokalt stoff og daglige nyhetssendinger. Det har vært kontinuerlig sendinger siden oppstarten i 1985, med varierende antall sendetimer pr uke. I dag sender vi magasin programmer og underholdingsprogrammer daglig, rettet mot lokalbefolkningen. Musikken er viktig for oss. Mye norsk, både nytt og gammelt, country musikk og også danseband er blant annet det som finnes på spillelistene.

Radio Bingo er vår største og inntektskilde, men salg av reklame og sponsing er også svært viktig for oss.

Radio Grimstad har i dag en heltidsansatt og seks i deltid stillinger, pluss frivillige som har egne programmer og som er telefonvakter.