sørlandsradioen.no

Bingo

Maksipott

Maksimalt beløp i potten er 35.000 kr. Potten deles ut når det blir bingo på lykketallet. Premien er da potten pluss premien på den raden èn fikk bingo på. Dersom det er flere som får bingo samtidig i samme spill, blir premien delt på antall vinnere.

Premier

I tilegg til lykkepotten som øker med 5.000 kroner hver uke inntil den blir vunnet eller når maksbeløpet på 35.000 kroner er det følgende premier på til sammen 13.400 kr.

Utlevering av premier

Vinneren blir enig med kontrolløren om hvor gevinsten skal hentes. Følgende steder leverer ut gevinster: Narvesen på Maksisenteret i Arendal. Morvik kiosk på Bergemoen i Grimstad. Narvesen på brygga i Lillesand. Premiene blir utlevert fra og med fredagen etter bingoen. Husk å ta med hele vinnerbongen. Lotteritilsynet forlanger at legitimasjon vises ved henting av gevinster. Premiene kan også settes direkte inn på konto. Da må bongen først sendes til oss i posten.

Vinneren blir enig med kontrolløren om hvor gevinsten skal hentes. Følgende steder leverer ut gevinster: Narvesen på Maksisenteret i Arendal. Morvik kiosk i Grimstad. Narvesen på brygga i Lillesand. Premiene blir utlevert fra og med fredagen etter bingoen. Husk å ta med hele vinnerbongen. Lotteritilsynet forlanger at legitimasjon vises ved henting av gevinster. Premiene kan også settes direkte inn på konto. Da må bongen først sendes til oss i posten.

Utsalgssteder

Ansvar

Radioen er ikke erstatningspliktige dersom signalet ikke rekker fram eller blir forstyrret underveis i sendingen. Det kan være en rekke årsaker til forstyrrelser av signalet - blant annet elektromagnetisk støy og atmosfærsike forhold. Det anbefales ikke å spille bingo ved å lytte til nettradioen fordi det er noen sekunders forsinkelse på lyden via nettet.